tisdag 1 mars 2011

Spekulationer

Maken är rädd att upplevelsen ska sätta honom i gipsvagga... mest på skämt. Han funderar rätt ordentligt. I går kväll kom han nog fram till att det handlar om en resa, för han trodde att förpackningen från Lavazza, där kortet låg, var en ledtråd. Kanske misstänkte han att det var en resa till Italien för att se Zlatan (som var på TV just då). Han konstaterade att han i alla fall trodde att det var en väldigt dyr upplevelse.

I dag fick han en påse M & M. Han frågade litet om när på fredag det är dags och fick bara till svar att "det får du väl se".
Uppvaktad av bror och svägerska samt pappa.

Det blev en lyckad kväll i alla fall - grannen kom över med blommor och flera vänner och hans syster samt systerson ringde och gratulerade. Jag tror att det var precis lagom, precis passande för makens blygsamma vilja att fira födelsedag.

I kväll ska vi på ishockey - tre omgångar kvar av grundserien och AIK möter Luleå i en av ödesmatcherna. Det ska bli kul att få med maken för en gångs skull. Hittills har jag gått med brorsan denna säsong.

Och på jobbet är det förstås hysteriskt mycket att göra igen! Medan jag ger järnet på Lidingö, pågår spekulationer hos maken - hoppas hans jobbarkompisar kan hålla masken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar