lördag 6 november 2010

Skräckblandad förtjusning

Mycket populär förening med svårslaget läge precis intill Nybergs torg i hjärtat av Sundbyberg. Mycket god ekonomi med flertalet större avgiftsänkningar genomförda. Mycket nära T-bana, pendeltåg, buss, affärer och barnomsorg.

Antal rum: 3 rum + kök
Boarea: 88,5 kvm
Samtliga väggar tapetserades och tak målades -04.

KÖK
Köket är ljust och fint med köksluckor i vitt med ram och beslag i ofärgat trä. Vitt kakel mellan kökets över och underdel. Gott om förvaring samt bra arbetsytor. Vitvarorna består av kyl och frys i fullhöjd, spis och diskmaskin alla från -95 (Bosch). Utöver detta så installerades en inbyggnadsmikrovågsugn från Husqvarna -06 samt en ny spisfläkt -10. Matplatsen rymmer enkelt ett bord med tillhörande sex stolar. Tapetserade väggar i gul kulör samt ljus marmorerad plastmatta.

VARDAGSRUM
Mycket stort och lättmöblerat vardagsrum. Parkettgolv i ek samt ljus beige randig tapet. Från vardagsrummet nås den halvmåneformade balkongen (västläge) med utsikt över det mycket mysiga Nybergs torg. Från vardagsrummet nås även den minsta sagt generösa klädkammaren med fyra garderober. Detta är en klädkammare som utan tvekan kan brukas/göras om till ett extra sovrum om behovet skulle finnas.

SOVRUM 1
I sovrummet intill vardagsrummet "kläs" väggarna av en pistage färgad tapet. Parkettgolv i ek.

SOVRUM 2
Blå tapet samt fondvägg i beige tapet. Parkettgolv i ek.

BADRUM
Stort och vitkaklat badrum med ett antal beigea kakel samt gul våtrumsatta. Badrummet är utrustat med tvättmaskin (Electrolux -07) torktumlare (Cylinda -04), vägghängd wc, handfat, tvättho, vattenburen handdukstork, vädringsfönster, badkar .

HALL
Rymlig hall med gott om yta, ljus beige randig tapet samt parkett i ek på golvet. Säkerhetsdörr.

Begärt pris: 2 395 000 kr Utgångspris
Avgift: 4 092 kr/mån inkl värme, VA och Kabel-TV

Det är inte dröm-drömlägenheten men det är dröm-drömläget. Man kan lägga in laminatgolv i köket, byta ugn och diskmaskin och kanske kyl/frys. Man kan ta bort badkaret och sätta in duschkabin och helst lägga värmeklinkersgolv i badrummet. Sedan är det kanske någon tapet som måste bytas. Hade helst velat ha en fyra - men vad tusan; det är ju precis här vi vill bo!

Annonsen lades ut i går. Någon hann lägga 2 900 000 i bud, innan vi slog till med tre miljoner. Nu väntar vi.

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera