fredag 5 november 2010

Lugnet lägger sig

Det är över nu. Fotograferingen som förföljt mig hela veckan. Vi var tio före detta anställda som slöt upp och blev fotograferade på centralen i går. Utanför rustades det för världskrig; det skulle bli ishockeyderby så hela stan var belägrad av polisbussar, polishästar och helikoptrar. Synd att man inte kunde gå på matchen! AIK vann i alla fall betryggande!

Efter fotograferingen fick vi ett skelett till manuset och det var inte en journalistiskt briljant text men det var innehållsrikt och bra uppbyggt. Med några fler citat och gruppbilden blir det en tung känga mot berörd person. Journalisten berättade att vår historia var det största samtalsämnet på Journalistens redaktion, alla pratade om den arbetssituation vi haft. Det känns så skönt!

Primewine hade pressträff och en representant för ett sydafrikanskt vinhus skulle visa sabrering med ett vinglas. Vi var fyra från gänget som gick dit och provsmakade några av vinerna och åt litet tilltugg. Ett mycket trevligt avslut.

I dag är det halv arbetsdag, så det blir ett besök hos föräldrarna och sedan middag hos goda vännerna i Solna. Det är också allahelgonahelgen, så vi ska tänka en stund på de som fattas oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar