måndag 22 november 2010

Besiktning - check!

Så var besiktningen av huset avklarat - utan några som helst problem! Inga fuktskador, inga vattenskador, inga svåra fel... bara några små helt normala petitesser, som att dörrarna inte är helt täta, kommer att anges i protokollet. Herregud, vad skönt! Då bockar vi av detta i vår mentala att göra-lista!

ASIH - check! Även detta kan nu bockas av. En ASIH-doktor och sköterska kom till mamma i dag och skrev genast ut inhalator för att underlätta hennes andning. De verkade jättebra, tyckte mamma. Skönt! Hon har fått telefonnummer så att hon kan ringa dygnet runt och de tar från och med nu över all vård. Läkaren kommenterade att doktorn på KS hade skrivit att det var ett önskemål från anhörig. Ja, det är väl inget konstigt att man vill ha det bästa till sin mamma?

På eftermiddagen var jag och tiotalet ungdomar och tittade på en 27 kvadratmeter stor etta i Hässelby Strand. Den låg på sjunde våningen och var riktigt ljus tack vare stort fönster och balkongdörr. Den behöver litet målningsarbeten i köket men var i övrigt helt OK. Det enda jag undrar över är hur dottern - om hon skulle få den - ska få in sin gigantiska säng?! Den kommer att ta upp stor del av rummet! Och hur ska hon få upp den till sjunde våningen? Lyan kändes dock mer som en lägenhet än vad min etta på Aprikosgatan gjorde och framför allt hade den här en balkong!

Nu håller vi tummarna för att hon får den eller någon annan lägenhet! Sakta men säkert kan vi bocka av alla "måsten". Check!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar