tisdag 12 oktober 2010

Lång dag

Åh, det blev en lång dag i dag. Avresa hemifrån, som vanligt när jag åker kommunalt, tio i sex. Artikelskrivande, febril aktivitet och affärsplanemöte med andra tidningen. Snabb avfärd till Östermalm, intervju, snabb hemfärd (så snabbt det kan gå med tunnelbana), snabbmatlagning, snabbt iväg och hämta ut nytt VISA-kort, snabbt iväg till pappa och plocka upp dottern på vägen, besök hos mamma på sjukhuset och hem för att skriva artikel, ladda ur foton och putsa klart på affärsplanen version 1.

Nu är klockan snart tio och det är Holland-Sverige på TV. Kul med fotboll. Inte så kul resultat. En bit in i andra halvlek står det 3-0 till Holland. Men nu ska jag fixa några notiser framför matchen innan det är sängdags! Det är mycket jobb nu!

Dagens tre goda gärningar:
1. Gav en kollega en ärlig komplimang
2. Hämtade upp pappa så att han fick hälsa på mamma även denna dag
3. Reste miljövänligt till jobbet. :-D Fast det var ju bara för att jag hade en intervju på stan, så det räknas nog inte, då får det bli en till:
4. Ordnade så att hemtjänsten städar hos mamma och pappa innan mamma kommer hem från sjukhuset och att de kommer med mat från och med första dagen hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar