torsdag 21 oktober 2010

Jul om två månader

Hösten gör sig gällande och på vissa håll är det snöstorm. Vinterdäcken är på. Första julmaten åt jag för en månad sedan, när Scan visade sitt sortiment. I dag var det ICA som ville visa upp några av sina 88 unika julprodukter, där fil med pepparkakssmak lät mest spännande.

Vi åt och vi drack bland juldekorationer, servietter och ljus. Sedan fick vi presenter av tomten; en kylväska med filmjölk, julskinka och julkryddad kyckling och en kasse med must, glögg, mandel- och russinmix, pepparkakor och en massa annat gott. Ibland är det lite kul att vara matredaktör. På säkerhetssidan får man inga goodiebags precis...Enligt en undersökning som ICA gjort lägger vi svenskar ner mellan 6 och 10 timmar på att göra julmat. Herregud; bara mitt julgodis tar ju minst två heldagar! Snart är det dags igen!

Mormor har kommit hem och ska få ett kort besök av mig i kväll. Mamma trivs i sin lyxiga fåtölj men äter antibiotika igen, eftersom såren på benen varar sig. Dessutom sade hon i dag att hon har ont i lungorna och är litet andfådd. Det låter inte som något gott tecken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar