måndag 30 maj 2011

Sol i sinne

Det blev en trevlig Mors dag, hur som haver. Vi åkte till minneslunden med pappa i regnet och jag satte ner tre röda rosor till vännen och tiotalet röda rosor till mamma. Sedan åkte vi hem till pappa och fikade.
Sedan letade vi mattor till matbordsgruppen. Det är inte lätt. Det ska vara rätt storlek, rätt utseende, rätt pris - beslutsprocessen blir i bland oändligt lång. Det slutade med att vi kom hem utan matta. Då var jag på dåligt humör en stund. Sedan kom ungarna och vi fikade på en blåsig men mellan varven solig balkong. Jag fick blomma, trisslott och en isig vinkylare - jättefina presenter från jättefina ungdomar!
Vi åt hemgjord pizza, hela familjen, och sedan satt vi på balkongen och frös en stund till, innan vi anslöt till ett par vänner, som befann sig på den lokala puben. De följde sedan med hem och kikade på lägenheten och tog ett glas vin till. Vi kunde sitta ute men det var rätt kallt.

Nu är det måndag igen men denna vecka känns inte särskilt tung; det är en kort vecka, så den kommer att gå fort. Solen skiner ute men det blåser rätt ordentligt. Men sol ute och sol i sinne! Det blir en toppenvecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar