onsdag 18 maj 2011

Pappkontroll avklarad

I går våldgästade jag hos pappa för att se att han mådde bra. Efter lägeskontrollen där, besökte jag tandläkaren och blev 1100 kronor och en amalgamfyllning fattigare. När jag var på väg från mottagningen, ringde dottern. Åsk- och blixtovädret hade orsakat strömavbrott och hon satt fast i tunnelbanan. Klockan 19.00 skulle hon hämta nya  nyckelbrickor hos hyresvärden till sin bostad och det var 20 minuter kvar. Jag satte mig i bilen och åkte för att plocka upp henne vid Ängbyplan, där hon satt i en stillastående tunnelbana.

När jag närmade mig Islandstorget hade tunnelbanan börjat åka ditåt, så jag körde av och parkerade. Då ringde hon och berättade att tåget fått vända och åka tillbaka mot Ängbyplan. Jag drog iväg med blixtens hastighet och mötte upp där i stället. Prick klockan 19.00 var vi heroiskt nog vid hyresvärdens kontor - men där hade alla gått! Det stavas dålig service!

I dag har ovädret bedarrat och solen skiner. Jag ska sluta några minuter tidigare och träffa forna kollegor från polisen, på en båt i Gamla Stan. Jag får nöja mig med några räkor till middag - det är invägning i morgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar