tisdag 17 maj 2011

Firar 200 utan läsare

Sådärja, då är jag uppe i mitt 200:e inlägg. Rätt duktigt med tanke på att jag inte har några läsare! Men det är det jag alltid har hävdat; förr hette det dagbok, nu heter det blogg. Enda skillnaden i dag är att alla vill fläka upp sina liv och få bekräftelse på ett helt annat sätt i. Förr var tanken att det privata skulle vara privat.

Fira kan man också göra andra saker en dag som denna. AIK vann en storstilad match i går, med en man utvisad och trots att domaren var fullständigt katastrofal. Det värmer ett gnagarhjärta!

Jag skulle också kunna fira att tidningen är tryckgodkänd, den sista med mig som chefredaktör.

Jag har ett reportage att göra i dag och därefter ska allt material lämnas till den andra tidningen inför layoutveckan. Sedan stundar sommaruppehåll även där. Det kanske kan firas?

Det är rätt spretigt på jobbet och det kommer att bli jättemycket att göra de kommande veckorna, trots uppehållet i tidningsutgivningen. Dessutom har chefredaktören som jag ska efterträda börjat uppträda synnerligen besynnerligt och märkligt. Alla vi andra i teamet höjer ögonbrynet och skakar på huvudet i lönndom. Vi får låta honom hållas i några veckor till, han går i pension den sista juni. Kanske mår han dåligt för att han ska sluta? Kanske börjar åldern ta ut sin rätt?

Efter jobbet i dag stundar tandläkaren. Då blir jag ännu några hundralappar fattigare. Fördelen är att min sista amalgamfyllning ska bytas ut, vilket känns bra och kanske borde firas?

Vi borde nog fira mer generellt! Firande är positivt och glatt! Nu firar vi att vi har lunch!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar