måndag 31 januari 2011

Friska fläktar

Tänk att det kan vara så kul när det är hysteriskt mycket att göra. Det har varit en fantastiskt rolig dag i dag. Inte en sekunds betänketid - pang på rödbetan, bara! Som tur är gillar jag när det blåser friska fläktar och man står mitt i epicentrum. De få luckor som fanns i almanackan fylldes snabbt under dagen - fine! Det är lika bra att köra på nu!

Sedan finns det alltid hinder och strider. En är diskussionen kring hur maken vill fira sin jämna födelsedag om några veckor. Det är en oändlig diskussion. Han har inga egna önskemål. Hans syster vill att vi ska fira tillsammans. Det vill inte han. Han har egna vänner att fira med, menar han. Då föreslår jag att vi ordnar något för hans/våra vänner. Det vill han inte.

Då föreslår jag att vi tar en dygnskryssning med de närmaste. Det vill inte han. Då föreslår jag en middag för de närmaste goda vännerna. Det vill inte han. Då föreslår jag att vi bara äter vanlig middag hemma, han och jag. Det vill inte han. Då föreslår jag att vi går ut och äter med familjen. Det vill inte han.

Nu har jag inga förslag kvar. Då säger han att vi inte kommer gilla hans förslag och att ungarna ändå vill göra andra saker den kvällen. Men vilka förslagen är, det verkar han inte veta. I alla fall delger han mig dem inte. Och då är det svårt att ta ställning. Så diskussionen lär fortsätta.

Friska fläktar på flera håll med andra ord

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar