tisdag 1 februari 2011

Så är det igång

Montern börjar ta form på mässan, i morgon är det bland annat Pizza-SM och mässmingel på agendan. Hela dagen har gått åt till förberedelser och packning. Det är mycket som ska fungera. Glädjande nog dök nya annonschefen upp och presenterade sig och TV4 meddelade att de gärna vill ha pizzavinnaren i direktsändning på torsdag morgon. En rätt lyckad dag med andra ord.

Väl hemma hade maken hämtat nycklarna till dotterns nya lägenhet. Tillsammans med ena sonen packade vi bilen med bråte och körde över till hennes gamla lägenhet, där sonen nu ska flytta in. Sedan tog vi ett antal kollin från den lägenheten till den nya. Tyvärr var kylskåpet i den nya lägenheten trasigt, så det stank vidrigt - men det är värden medveten om så det ska bytas ut. Hoppas det kan ske snabbt.

Slutligen hämtade vi yngsta sonen på Max, där han gått utbildning inför sitt ansvarsområde som merförsäljningsansvarig.

Pappa har hämtat bilen från verkstan, ordnat med banken så att alla pengar nu hamnar hos honom och mammas konton tas bort, lämnat prover och varit hos hudläkaren. Han har också bokat en fyraveckors tripp till Kanarieöarna den 17 september. Han tickar på rätt bra nu. Skönt!

Nu handlar det om att fiffa till sig till i morgon. Det blir sådär tolv timmars jobb med ett konstant leende på läpparna och därefter flytt av ungdomar. Men i morgon vid tiotiden är det värsta över!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar