fredag 7 januari 2011

Slut som människa

I dag är det inte var-dag, det är kläm-dag. Det innebär att mejlkorgen är rätt tom, att telefonen inte ringer, att några få människor skramlar omkring i lokalerna på jobbet. Det är dock ingen klämdag i snöandet, som fortsätter till och från. Jag är så trött på snö, vinter, deppighet, glåmighet och trötthet nu. När kommer ljuset?

Maken är i alla fall klar med bouppteckningen och jag ringde Skatteverket i dag för att höra a) vem som kan vara ingivare och b) vem som kan vara officiell förrättningsman. Det visade sig att vi väljer vem vi vill som ingivare men att det ska vara någon som kan svara på frågor kring bouppteckningen om Skatteverket vill ha kompletteringar samt att vi kan välja vem som helst till förrättningsman - så länge som det är en  myndig person som inte berörs av "arvet".

Så i helgen kan vi köra bouppteckningen officiellt och därmed bocka av ännu ett måste.

Har också försökt beställa telefonabonnemangsflytt men det kan man bara göra tre månader innan... Suck, det är 98 dagar till vi flyttar nu! Vi kan dock behålla vårt nummer tydligen, skönt!

Fortfarande strul med bökig projektledare och sur sponsor. Tittar på högarna på skrivbordet - borde kasta dem över mig med liv och lust... men vill bara åka hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar