lördag 11 juni 2011

Lekande lätt

Det är verkligen ingen lek att gå ner i vikt. Har gått på Viktväktarna i sådär sex veckor nu och bara lyckats gå ner 2,8 kilo! Det är surt men sött - det går ändå neråt! Det går bara så långsamt! Samtidigt är det så svårt just nu, med sol, värme och sommar. I går blev det arbetslunch i Globen och möte hos otroligt trevliga potentiella partners och för mig gamla bekanta.

Det blev visserligen köpemat från Hemköps delikatessdisk för mig och maken och litet senare på kvällen gick vi ut till Fashion Café och tog ett glas öl respektive vin och fortsatte därefter till Cino för en dryckesrepris. Det var en underbar kväll - det kändes som om vi satt utomlands och jag bara njuter.

De andra klagar på värmen, jag svettas men njuter. Det är så få sådana här dagar i detta land, så det handlar om att suga ut allt! Det är lekande lätt att dras med i livsstilen som är mer laid-back.

I morse blev det rask stavgång och nu har sonen dukat upp för sin inflyttningsmiddag till aftonen. Vad vi vuxna ska göra står skrivet i stjärnorna. Vi får väl ta dagen och kvällen som den kommer.
Det är lekande lätt att leva sommarliv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar