onsdag 15 juni 2011

Hela vägen in i kaklet

Hinner inte med mig själv just nu! Det är så mycket som ska bli klart före semestern. Jag vill ha rent skrivbord när jag går på sex veckors ledighet och då blir resultatet detta.

Måndags: två intervjuer, en på Arlanda och en i Stadshagen och däremellan massa jobb på Lidingö. Räksallad och två glas vin hos god vän på  kvällen.
Tisdags: Engelskt symposium på förmiddagen, en intervju vid Globen och en intervju på Södermalm. Däremellan jobb vid datorn på två fik och genomlidande av beskådandet av studentfirande ungdomar på Götgatan. Artikelskrivande till halv elva på kvällen.
I dag: en telefonintervju, ett möte, ett telefonmöte och en pubafton i jobbet med den specialistgrupp jag och vi har skapat där jag ska tala och presentera såväl tanke som föreläsare.
I morgon: Utbildning i nya hemsidesplattformen på stan i två timmar, telefonintervju, möte och intervju på södermalm innan Viktväktarbesöket (och det går åt helvete!)
Fredag: Heldagskonferens med jobbet om den nya organisationen.
Lördag: Artikelskrivande, tvätt, städning och fest (tur att presenten är klar)
Söndag: VILA?! Fotboll på TV hemma eller borta.
Måndag: Jurygruppsarbete, kontakter med alla frilansare, intervju på Essingeöarna och after work med exspjutspetsarna på Norra Bantorget.
Tisdag: Intervju i Bromma, artikelskrivande, jurygruppsdiskussioner, utskick av en massa inbjudningar inför hösten och sommarfest med jobbet - libanesisk buffé bland annat
Onsdag: Lunch med kollegorna som ska sluta och fotboll på Råsunda på kvällen.
Torsdag: Fixa allt praktiskt före semestern. Köpa en present och beställa bussresor. Viktväktarmöte (som går åt helvete!)
Fredag: SEMESTER och MIDSOMMAR!
Det är bara att köra hela vägen in i kaklet, som vanligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar