fredag 11 februari 2011

Insnöad

Ännu en fredag med jobb framför tv:n. Nu är ombrytet klart för nummer två men jag är inte riktigt i fas och har allting klart ännu, så jag måste jobba i kapp. Just nu är det dubbla spår hela tiden. Chefredaktören för tidningen som jag ska ta över verkar mentalt ha gått i pension redan, så jag får jobba för två!
I går kväll var det stor date med exspjutspetsarna. Det var förstås jättekul, även om det blev litet manfall på grund av snöstorm och sjukdomar. Vi blev i alla fall elva som satt i många timmar och snackade gemensamma upplevelser.

Snöandet fortsatte, så maken fick hämta mig i Vällingby vid halv elva. Det snöade ymnigt hela natten, i morse gick inga bussar i hela Stockholms län! Jag fick göra en snabb omfallsplanering, se till att bli skjutsad till tunnelbanan och åka på möte inne i stan. Sedan tigga till mig skjuts med kollegor till kontoret och åter till stan på eftermiddagen. Hela samhället stannar av! Det har kommit ohejdade mängder snö samtidigt som det har blåst halv storm och bildats enorma drivor.

Morgondagens träningsmatch i fotboll är inställd - det är toppen eftersom jag då får mer tid för jobb!

Sonen har varit på kompisens pappas begravning i dag och även varit behjälplig vid minnesstunden efteråt. Det är sådant som tar på krafterna - men han är laddad för helgens lägenhetsvisningar, varav en är av en tiomiljonerslägenhet.
Skönt att man bara är insnöad i praktiken, inte i huvudet! Nu ska jag fortsätta jobba!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar