söndag 27 februari 2011

Party party

Det blev ett härligt firande. Vi hämtade upp vännerna, åkte till båten och bjöd in på champagne och snacks i vår hytt. Vi hade uppgraderats till A2-hytt på nionde däck och vännerna uppvaktade maken med blomma och present.

Sedan blev det smörgåsbord och vin, innan vi hamnade i danssalongen. Det var låg medelålder och jag slogs av några saker; tjejer har extremt, extremt korta kjolar just nu och de har tajta trikåkläder, även om deras kroppar inte passar i dem. Dessutom har alla med sig glasen upp på dansgolvet och ingen bjuder upp någon. Tjejgäng dansar med varandra och killgäng med varandra. Det är dock kul att se så många killar dansa! Vad gammal jag måste ha blivit!

Efter uppträdanden, gick vi sent omsider vidare till puben. Där satt vi tills vi blev utkastade klockan ett, när det var stängning. Då gick maken och lade sig, medan vi andra gick till fören, där "killarna" tog en öl och vi dansade litet. Halv tre gick vi och lade oss.

I morse var det sjöfrukost och sedan karaoke. Då slogs jag av en annan ny företeelse. Det är inte längre barn och fnittrande tjejgäng som sjunger falskt, utan en massa duktiga killar som gör imponerande uppträdanden.
Det blev litet shopping och en räksallad innan det var dags att åka av båten. Personerna i bilen framför oss kom sent, så vi fick stå och vänta jättelänge. När föraren väl kom, packade de sig sävligt in i bilen, rullade en bit och stannade i stället för att köra runt en bil som stod i vägen. När de väl segat sig av båten stannade de, varpå en långsam herre gick ut och öppnade bakluckan. Då fick jag hålla i maken, för han var på väg ur bilen i rent raseri över hur de agerade....
Nu är vi hemma igen. Det har varit jättekul och nu laddar vi för morgondagens firande...
Det känns helt overkligt att jag nu är gift med en 60-åring!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar