söndag 21 augusti 2011

Slitage men gott mod

Jag är sliten. Så sliten.
61 timmars arbetsvecka tog onekligen ut sin rätt i går. Och vädret gav ingen kick, direkt. Det regnade i princip från morgon till kväll. På förmiddagen försökte jag lära mig min nya jobb-mobil. Efter lunch åkte jag och sonen till stan för att gå på vernissage av utställningen Kvinna. Min förra jobbarkompis hade gjort otroligt häftiga skulpturer av handväskor och skor och hennes dotter snygga tavlor utifrån en gammal fototeknik.

Under eftermiddagen var maken och jag och fikade på Brödboden och handlade. Sedan försökte jag slumra i soffan en kort stund. Hela kroppen andas trötthet. Hela huvudet känns mjölkigt. Hela jag har dåligt samvete för pappa, som jag inte träffat på jättelänge och som lät rätt låg på telefonen. Hela mitt inre tyckte synd om sonen med fingret med andra gradens brännskada. Nu har han inte ont längre och vi hoppas att det läker, så att han slipper hudtransplantation - men han får inte jobba och jag tror att jag kan föreställa mig smärtan när det hände!

Vi tittade på en riktigt bra engelskt deckare innan det var dags att åka och hämta dottern på Arlanda strax före midnatt.

Sex timmar efter insomnandet vaknade jag och kände mig något mer utvilad. Himlen är litet ljusare och maken och jag ska till nya Swedbank arena och titta på hur den ser ut inuti, innan det är AIK-match i eftermiddag. Litet mer energi in förhoppningsvis - i en väldigt sliten kropp och själ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar